„Marea” redeschidere a saloanelor din 15 mai. Program prelungit până noaptea în Bucureşti. Ce reguli stricte vei întâmpina

  • La prima ridicare de cortină a saloanelor de coafură, care îşi pregătesc redeschiderea după 15 mai, arată un efort serios depus de antreprenori.
  • Hair-stylistul Adrian Perjovschi, fondator al lantului de saloane Jovsky Studio, a povestit în amănunt ce vor găsi clientele la sosirea în saloanele sale.
  • Program prelungit, reguli de igienă ca la intrarea într-o sală de operaţii, dar şi multe alte protocoale, sunt câteva elemente din „normalitatea” de după 15 mai.
2573 afișări
Imaginea articolului „Marea” redeschidere a saloanelor din 15 mai. Program prelungit până noaptea în Bucureşti. Ce reguli stricte vei întâmpina

„Marea” redeschidere a saloanelor din 15 mai. Program prelungit până noaptea în Bucureşti. Ce reguli stricte vei întâmpina

Fondatorul lanţului de saloane Jovsky Studio, hair-stylistul Adrian Perjovschi, spune care sunt regulile la care trebuie să se supună clientele din 15 mai atunci când ajung la coafor. Femeile trebuie să vină singure, neînsoţite să respecte programarea, pentru ca hairstyliştii să facă faţă volumului mare de programări. 

Pentru a reuşi să facă faţă „sutelor” de solicitări, programul a fost prelungit până noaptea. Saloanele deschid la 8.00 dimineaţa şi închid seara la 22.00

Efortul celor din industria saloarelor de coafură pare a fi serios pus la încercare şi pentru a respecta regulile stricte de protecţie. Pregătirile, dar şi ce va urma după, presupun mult consum de energie şi, deopotrivă, de materiale. 

„Covorase dezinfectante, geluri de dezinfectare a mainilor, suprafetelor si instrumentarului, masti, manusi si botosei de unica folosinta pentru personal, prosoape si mantale de unica folosinta pentru fiecare clienta. Geamuri de protectie din plexiglas la fiecare receptie de salon si la posturile de manichiura si pedichiura”, face un tur virtual al saloanelor sale, Adrian Perjovschi.

El a dat detalii despre circuitul pe care trebuie să-l parcurgă fiecare clientă:

1. Va folosi covorul dezinfectant de la intrare, apoi va pasi in salon unde se va sterge din nou pe incaltaminte.

2. I se va lua temperatura care nu trebuie sa depaseasca 37 grade.

3. Va primi botosi, prosop si manta de unica folosinta, se va dezinfecta pe maini si se va bucura de siguranta si confortul serviciilor oferite.

4. Fiecare clientă va avea manusi si masca de unica folosinta, iar daca nu le va avea, le va primi in salon

Şi da, sa-si respecte ora de programare şi sa vina neinsotite, pentru ca sala de asteptare va fi inchisa pentru o perioada de timp, pana la noi reglementari.

“Eu cred mult in disciplina si in simtul civic al fiecarui om”, a mai spus  Adrian Perjovschi, care este optimist că dacă vom respecta toate regulile si indicatiile, viata noastra va putea reveni repede la normal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici