Martorii unui accident rutier au oprit fuga a 4 persoane implicate. Şoferul, beat la volan, dar şi pasagerii, circulau fără declaraţie după ora 22

  • Patru persoane care se aflau într-o maşină implicată într-un accident, produs pe o stradă din oraşul Galaţi, au fost imobilizate de trecători.
  • Aceştia au văzut accidentul şi au intervenit în momentul în care persoanele aflate în maşină au încercat să plece.
435 afișări
Imaginea articolului Martorii unui accident rutier au oprit fuga a 4 persoane implicate. Şoferul, beat la volan, dar şi pasagerii, circulau fără declaraţie după ora 22

Accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi şi a fost anunţat la 112 de persoanele care au văzut ce s-a întâmplat. Maşina condusă de un şofer aflat sub influenţa alcoolului a avariat o maşină parcată pe o stradă din oraş.

Şoferul şi ceilalţi trei pasageri au încercat să fugă, dar au fost opriţi de martori. Ulterior, în zonă au ajuns mai multe echipaje de la Poliţia Rutieră şi de la Secţia de Poliţie din zonă. Poliţiştii au constatat că şoferul nu are permis de conducere şi era sub influenţa alcoolului.

„Bărbatul aflat la volan are 26 ani. El a fost testat alcoolscopic, avea o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost dus la spital pentru prelevarea probelor de sânge necesare stabilirii alcoolemiei exacte. Totodată, bărbatul a fost verificat în baza de date, nu are permis de conducere pentru nicio categorie. S-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis", a anunţat IPJ Galaţi.

Şoferul şi însoţitorii săi au fost amendaţi şi pentru că se aflau pe stradă după ora 22.00, nerespectând regula privind restricţionarea circulaţiei pe timpul nopţii în timpul stării de alertă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici