Maşină cu trei persoane la bord, târâtă 200 de metri de tren. Două dintre victime se află în stare gravă - GALERIE FOTO

Trei persoane au fost transportate de urgenţă la spital, dintre care două în stare gravă, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren fără călători la bord şi târâtă 200 de metri, joi dimineaţa, în apropiere de Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2777 afișări
Imaginea articolului Maşină cu trei persoane la bord, târâtă 200 de metri de tren. Două dintre victime se află în stare gravă - GALERIE FOTO

Maşină cu trei persoane la bord, târâtă 200 de metri de tren. 2 dintre victime se află în stare gravă

Accidentul feroviar a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Giroc, judeţul Timiş.

Potrivit poliţiştilor, şoferul unei maşini în care se mai aflau două persoane nu a respectat semnalele acustice şi luminoase şi a încercat să traverseze şinele, moment în care a fost lovit de trenul IR9608 care circula pe ruta Timişoara - Buziaş, fără călători la bord. În urma impactului, maşina a fost târâtă 200 de metri pe linia de tren.

Toate cele trei persoane aflate în maşina lovită de tren au fost rănite, fiind transportate de urgenţă la spital, două dintre ele fiind în stare gravă.

"La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, două ambulanţe SMURD, o ambulanţă SAJ şi echiapaje din cadrul IPJ. S-a constatat că trenul IR9608 care circula pe ruta Timişoara - Buziaş, fără călători la bord, a lovit la trecerea la nivel cu calea ferată un autoturism şi târât 200 de metri pe linia de tren. În autoturism se aflau trei persoane dintre care două au fost încarcerate şi una blocată, acestea au fost extrase de către echipajul de pe autospeciala de descarcerare grea şi li s-a acordat primul ajutor medical la faţa locului. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital, două dintre ele fiind în stare gravă", transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Banat".

Circulaţia feroviară între Timişoara şi Buziaş a fost blocată aproximativ o oră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici