Maşină de poliţie, implicată într-un accident într-o intersecţie din Sibiu

  • O autospecială a Poliţiei aflată în misiune a fost implicată duminică într-un accident într-o intersecţie din Sibiu.
  • Nu au fost înregistrate victime, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.
125 afișări
Imaginea articolului Maşină de poliţie, implicată într-un accident într-o intersecţie din Sibiu

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Odesa - T. Vladimirescu din municipiul Sibiu.

În momentul producerii accidentului, poliţiştii circulau cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, ca urmare a preluării unui apel 112 în care s-a sesizat un scandal în familie.

„În intersecţia menţionată, un autoturism care circula pe str. T. Vladimirescu nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de poliţie care a pătruns în intersecţie de pe str. Odesa, a intrat în coliziune cu aceasta, iar din impact a fost proiectată într-o altă maşină”, arată Poliţia Sibiu.

Au fost înregistrate doar pagube materiale. Şoferii au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii rutieri fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cauza şi împrejurările producerii accidentului, urmând a fi luate măsurile legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici