Maşină furată sub ameninţarea armei: Doi soţi au fost blocaţi în trafic şi ameninţaţi cu pistolul

Două persoane, soţ şi soţie, au fost blocate în trafic, miercuri seară, pe un drum judeţean din Călăraşi, de un bărbat care le-a ameninţat cu arma şi le-a furat maşina, ulterior autoturismul fiind găsit abandonat în Capitală.

480 afișări
Imaginea articolului Maşină furată sub ameninţarea armei: Doi soţi au fost blocaţi în trafic şi ameninţaţi cu pistolul

Maşină furată sub ameninţarea armei: Doi soţi au fost blocaţi în trafic şi ameninţaţi cu pistolul (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, postul de Poliţie Belciugatele a fost anunţat, miercuri seară, că pe D.J. 302, în apropiere de intrarea în comună, un bărbat a ameninţat cu un pistol doi soţi aflaţi într-o maşină, luându-le autoturismul şi lăsându-i pe cei doi în mijlocul drumului.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, inspector Ramona Tudor, a declarat, joi, că poliţiştii i-au găsit pe cei doi soţi, în vârstă de 40 şi 51 de ani, din comuna ilfoveană Glina, pe D.J. 302.

Cei doi le-au spus poliţiştilor că, în timp ce se deplasau către comuna Belciugatele, judeţul Călăraşi, cu un autoturism Mercedes, au fost blocaţi în trafic de un bărbat care i-a ameninţat cu un pistol şi le-a furat maşina.

Ulterior, maşina a fost găsită abandonată într-un şanţ, în Capitală, cel care a sunat la 112 pentru a anunţa acest lucru fiind fratele bărbatului care a furat maşina.

Conform sursei citate, cel care a furat maşina este un bărbat în vârstă de 37 de ani din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici