Maşină în valoare de 90.000 de euro, furată din Germania, descoperită de poliţiştii de frontieră

O maşină în valoare de 90.000 de euro, care figura în bazele de date ca furată din Germania, a fost descoperită de poliţiştii Gărzii de Coastă la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, la volan fiind un cetăţean bulgar, care a declarat autorităţilor că a cumpărat autoturismul.

1887 afișări
Imaginea articolului Maşină în valoare de 90.000 de euro, furată din Germania, descoperită de poliţiştii de frontieră

Maşină în valoare de 90.000 de euro, furată din Germania, descoperită de poliţiştii de frontieră (Imagine: politiadefrontiera.ro)

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov un cetăţean bulgar care conducea un autoturism în valoare de aproximativ 90.000 de lei, ce figura în bazele de date ca fiind furat din Germania.

„S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul bulgar A.B., în vârstă de 31 de ani, care conducea un autoturism marca Audi Q7, înmatriculat în Germania. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au stabilit că autoturismul în cauză figurează ca fiind furat din Germania, alerta fiind emisă cu o zi în urmă de către autorităţile germane”, se arată în comunicatul de presă citat.

Potrivit poliţiştilor, şoferul a declarat că a cumpărat maşina din Germania, fără să ştie că era căutată de autorităţi.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 90.000 de lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici