UPDATE  Maşina lui Mihai Leu, accident la Raliul Târgu Mureş. Doi copii au fost răniţi/ Pilotul a oferit micuţilor trofeele câştigate

Maşina condusă de pilotul Mihai Leu a intrat în gardul de siguranţă în timpul Raliului de la Târgu Mureş, care se desfăşoară, sâmbătă, în zona centrală a oraşului, rănind doi copii de 6 şi 8 ani, aflaţi în zona spectatorilor.

1187 afișări
Imaginea articolului Maşina lui Mihai Leu, accident la Raliul Târgu Mureş. Doi copii au fost răniţi/ Pilotul a oferit micuţilor trofeele câştigate

UPDATE 22:00 „După cursă, Mihai Leu i-a invitat pe copii la masă şi chiar le-a oferit acestora trofeele pe care el le-a câştigat la etapa de la Târgu Mureş. “Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat, dar mă bucur că cei doi micuţi sunt bine. Chiar am vorbit cu părinţii şi vor veni la următoarea etapă de la Deva”, a spus Mihai Leu, citat de către Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

------

Accidentul de la Raliul Târgu Mureş s-a produs la intersecţia Ştefan cel Mare cu Borsos Tamas.

„Un autoturism de curse condus de un bărbat, de 54 de ani, a acroşat un gard de siguranţă, rănind, totodată, doi minori, de 6 şi 8 ani, aflaţi după gard”, transmite Poliţia Mureş.

Pilotul era Mihai Leu.

Ambii copii au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

„Am pus frână, maşina a plecat pe frânare, am încercat să o redresez, nu am reuşit. Sincer, nu mă gândesc foarte mult la asta. Singurul lucru care este important este ca totul să fie în regulă din toate punctele de vedere. Comeptiţia este în cadrul Campionatul Naţional de super Rally la Târgu Mureş”, a spus Mihai Leu.

Pilotul a precizat că a cei doi copii sunt în afara pericolului, că a vorbit cu părinţii lor şi vor ţine legătura.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici