GALERIE FOTO  Maşină rămasă înţepenită pe plaja din Constanţa. Cât este amenda

Primăria Constanţa a postat pe contul său de Facebook o maşină rămasă împotmolită în nisipul de pe plajă.

721 afișări
Imaginea articolului Maşină rămasă înţepenită pe plaja din Constanţa. Cât este amenda

Cât este amenda dacă pătrunzi cu maşina pe plaja din Constanţa. A păţit-o

Iată mesajul instituţiei pe contul său oficial de Facebook:

„Vremea plăcută din ultimele zile i-a scos pe mulţi constănţeni din case. Destinaţia preferată a fost, ca de obicei, malul mării.  Deşi cei mai mulţi au preferat să se plimbe pe plajă, s-a găsit şi un temerar care a vrut să simtă nisipul sub roţile maşinii. Nu numai că l-a simţit, dar a şi rămas blocat cu autoturismul pe plajă.

Poliţiştii locali au fost sesizaţi de acest incident şi  au intervenit cu promptitudine.

Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare 10.000 lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006
Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar poliţiştii locali vor sancţiona pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare.

În continuare, facem apel la spiritul civic al cetăţenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa, la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341.922, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici