Maşini luate de apă şi zeci de gospodării inundate după ploile torenţiale din Braşov | VIDEO

Zeci de gospodării şi locuinţe au fost inundate sâmbătă seara în judeţul Braşov. Mai multe maşini au fost luate de ape în localitatea Ormeniş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5276 afișări
Imaginea articolului Maşini luate de apă şi zeci de gospodării inundate după ploile torenţiale din Braşov | VIDEO

Maşini luate de apă şi zeci de gospodării inundate după ploile torenţiale din Braşov | VIDEO

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, cele mai afectate de ploile care au avut loc în ultimele 12 ore în judeţ au fost localităţile Ormeniş, Budila şi Prejmer.

În comuna Ormeniş, câteva maşini au fost luate de ape, oamenii postând filmări pe Facebook.

"Am intervenit în localitatea Ormeniş pentru înlăturarea efectelor produse de inundaţii, pârâul care trece prin localitate a ieşit din albie. Zece gospodării au fost afectate. Am intervenit cu şase motopompe transportabile şi remorcabile şi cu o motopompă de mare capacitate. Am intervenit şi în Budila, două case şi 15 curţi au fost inundate şi în Prejmer, unde 10 case şi 20 de gospodării au fost afectate", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici