Alex Velea, declaraţii ireale despre familia sa: „Uneori cred că sunt copiii vecinului”

Alex Velea, partenerul de viaţă al Antoniei, a obţinut în instanţă recunoaşterea paternităţii celor doi băieţi, Dominic şi Akim.

6829 afișări
Imaginea articolului Alex Velea, declaraţii ireale despre familia sa: „Uneori cred că sunt copiii vecinului”

Alex Velea, declaraţii ireale despre familia sa: „Uneori cred că sunt copiii vecinului”

Recent, cântăreţul a admis că este gelos din fire şi că totul ce se întâmplă pare ireal.


„Nu îmi vine să cred că cei doi copii sunt ai mei, uneori cred că sunt ai vecinului (râde). Sunt gelos exact atât cât trebuie, în firea mea sunt un bărbat gelos. Antonia este punctul meu de sprijin în viaţa asta şi mi-a schimbat viaţa în foarte, foarte bine. Copilul face ceea ce vede acasă, cred că în clasa a doua o să facă videochat”, a declarat Alex Velea, consemnează B1.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici