Maşinile unui poliţist din Drobeta Turnu Severin au fost incendiate

Două maşini ale unui poliţist de la Biroul Rutier Drobeta Turnu Severin au ars marţi noapte, proprietarul fiind convins că focul a fost pus de o persoană care ar fi vrut sa se răzbune.

346 afișări
Imaginea articolului Maşinile unui poliţist din Drobeta Turnu Severin au fost incendiate

Maşinile unui poliţist din Drobeta Turnu Severin au fost incendiate (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Vecinii poliţistului au fost cei care, marţi noapte, în jurul orei 3.00, au fost treziţi din somn de flăcările care au cuprins cele două autoturisme. Maşinile, un Mercedes,din anul 2008 şi o Dacia Logan erau parcate în faţa imobilului poliţistului din comuna Şimian.

La faţa locului au intervenit 11 subofiţeri cu două autospeciale cu apă şi spumă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Dana Truşculescu, exista pericolul ca focul să ajungă la imobilul în faţa căruia erau parcate autoturismele.

"Au ars în totalitate ambele autoturisme. Cauza probabilă a fost folosirea intenţionată a focului pentru a genera incendiul", a mai declarat Truşculescu.

Proprietarul autoturismelor, Valentin Chiriac, a spus că este convins că a fost o răzbunare şi că cineva ar fi pus foc la cele două maşini, dar că nu ştie cine ar fi putut fi această persoană.

Agentul şef Lucian Ciungu, din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Şimian, a declarat că s-a deschis o anchetă în urma căreia ar urma să fie depistaţi eventualii incendiatori în cazul în care se confirmă că autoturismele au fost incendiate.

Proprietarul avea asigurare pentru autoturismul Logan, care acoperă paguba, dar nu are o asigurare şi pentru autoturismul Mercedes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici