Măsuri de precauţie, înainte de vijelie. Două parcuri din Bucureşti sunt închise până vineri dimineaţă

  • Capitala se pregăteşte, în contextul avertizării meteo de vijelii emisă de ANM pentru seara zilei de joi, 5 august.
  • Parcurile Lumea Copiilor şi Orăşelul Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei sunt închise de joi până vineri dimineaţa.
2073 afișări
Imaginea articolului Măsuri de precauţie, înainte de vijelie. Două parcuri din Bucureşti sunt închise până vineri dimineaţă

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, le cere locuitorilor să amâne deplasările dacă nu sunt neapărat necesare. Acesta a anunţat şi închiderea celor două parcuri administrate de primărie.

„Totodată, vă anunţ că pentru a evita potenţialele pericole pe care le-ar putea genera vijelia, am decis ca parcurile pe care le administrăm (Lumea Copiilor şi Orăşelul Copiilor) să fie închise de astăzi de la ora 17 şi până mâine dimineaţă”, a transmis primarul.

Daniel Băluţă susţine că locuitorii care au nevoie de ajutor de la primărie pot suna la numărul de telefon 021.9441.

Până vineri dimineaţa, toată ţara, cu excepţia Dobrogei, este sub avertizare Cod portocaliu. Conform meteorologilor, vor fi perioade cu vijelii puternice, cu rafale de peste 80-100 km/h, frecvente descărcări electrice, averse torenţiale şi grindină, îndeosebi de medii şi mari dimensiuni. Cantităţile de apă vor depăşi 25-30 l/mp şi pe alocuri 40-60 l/mp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici