Mazăre le-a dus cadouri copiilor în grădiniţe: Dacă veţi fi politicieni, veţi avea mulţi bani

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a vizitat joi mai multe grădiniţe şi şcoli din oraş pentru a împărţi copiilor pachete cu fructe, dulciuri şi jucării, el spunând că ar fi trebuit să împartă aceste cadouri de Crăciun, însă atunci nu a fost lăsat de "nişte oameni mici şi răi la Bucureşti".

172 afișări
Imaginea articolului Mazăre le-a dus cadouri copiilor în grădiniţe: Dacă veţi fi politicieni, veţi avea mulţi bani

Radu Mazăre (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Mazăre a spus că ar fi trebuit să împartă aceste pachete de Crăciun, dar din cauza unor oameni "mici şi răi" a fost nevoit să le ofere de Paşte.

"Le-am făcut o bucurie copiilor. Trebuia să le fac bucuria asta de Crăciun, dar au fost nişte oameni mici şi răi la Bucureşti, care m-au amânat şi am mutat bucuria pentru iepuraşi", a explicat Mazăre.

Primarul a vorbit cu copiii, i-a întrebat ce vor să fie atunci când vor creşte, primind răspunsuri amuzante. Astfel, unul dintre copii a spus că vrea să fie primar, dar nu al unei localităţi oarecare, ci al Parisului, în timp ce altul a ales tot această funcţie însă pentru a face legi.

La una dintre grădiniţe, Radu Mazăre a observat că fetele stăteau într-o parte a sălii, iar băieţii în cealaltă parte, edilul întrebând: "Dar voi aşa staţi aici, fetiţele într-o parte şi băieţii în alta, nu vă încălecaţi ?"

Una dintre fetiţe i-a răspuns primarului: "Noi suntem copii educaţi!", Radu Mazăre replicând: "Când o să mai creşteţi o să vă încălecaţi".

Apoi, Mazăre a întrebat-o pe fetiţă dacă atunci când vrea să se facă mare doreşte să fie politician.

"Nu. Eu vreau să mă fac milionară, vreau să am mulţi bani", a spus copilul, Mazăre rapunzându-i ca dacă va fi politician, va avea mulţi bani.

Primăria Constanţa acordă de mai mulţi ani copiilor cadouri de Paşte şi de Crăciun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici