Mazăre, singurul lider PSD din teritoriu care vine la mitingul din Bucureşti

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, este singurul lider PSD din teritoriu care va veni la mitingul USL din Capitală alături de membri din organizaţia sa, ceilalţi participanţi de la PSD fiind doar din Bucureşti, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescu.

647 afișări
Imaginea articolului Mazăre, singurul lider PSD din teritoriu care vine la mitingul din Bucureşti

Mazăre, singurul lider PSD din teritoriu care vine la mitingul din Bucureşti

Ea a precizat că acest fapt este cauzat de timpul scurt în care acest miting a trebuit să fie organizat, dar şi de problemele cu transportatorii, care au refuzat să transporte participanţi la miting, fiind "ameninţaţi" de RAR că îşi vor pierde licenţa.

"Am rămas cu organizarea doar a municipiului Bucureşti, nu ştim ce fac colegii de la PNL. Azi ies în Bucureşti doar social-democraţii din Bucureşti, urmând ca în celelalte oraşe să iasă cei din judeţele respective", a spus Olguţa Vasilescu.

"Cred că Radu Mazăre e singurul care vine din alt judeţ, împreună cu colegii săi", a mai spus senatorul social-democrat.

Peste 2.000 de membri USL Constanţa vor participa, joi, la mitingul care va fi organizat în Bucureşti, fiind închiriate zeci de autocare pentru transportul în Capitală, au anunţat, miercuri, liderii locali ai PSD şi PNL.

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, împreună cu membri ai organizaţiei pe care o conduce, a plecat, joi, spre Bucureşti pentru a participa la mitingul organizat de USL.

Înainte de a pleca spre Bucureşti, Radu Mazăre a declarat că, dacă protestatarii din Piaţa Universităţii îl vor chema, va merge să îi salute şi să le spună că este "cu sufletul, cu dorinţa, cu credinţa alături de ei".

De altfel, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a mers, marţi seară, în zona unde avea loc mitingul din municipiu pentru a particpa la o emisiune televizată, fiind întâmpinat cu simpatie de cei aproape 300 de participanţi, şi a scandat împreună cu ei "Jos Băsescu!", după care a mers printre manifestanţi şi a dat mâna cu ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici