MEC: A început licitaţia pentru achiziţia a 250.000 de dispozitive electronice pentru elevi

  • Ministerul Educaţiei şi Cercetării a anunţat că documentele privind achiziţia a 250.000 de dispozitive electronice contectate la internet
  • Potrivit unui comunicat al MEC, prin Hotărârea de Guvern nr. 370/2020 a fost alocată suma de 150 milioane de lei
2116 afișări
Imaginea articolului MEC: A început licitaţia pentru achiziţia a 250.000 de dispozitive electronice pentru elevi

MEC: A început licitaţia pentru achiziţia a 250.000 de dispozitive electronice pentru elevi

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a anunţat că documentele privind achiziţia a 250.000 de dispozitive electronice contectate la internet, destinate elevilor din mediile defavorizate, a fost publicată  în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP)

Potrivit unui comunicat al MEC, prin Hotărârea de Guvern nr. 370/2020 a fost alocată suma de 150 milioane de lei pentru achiziţia de 250.000 de dispozitive electronice conectate la internet, destinate elevilor din mediile defavorizate, fiind desemnat Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate (ONAC) pentru realizarea achiziţiei acestora.

„ONAC a demarat o serie de consultări de piaţă, cu scopul de a avea o imagine a capacităţii de producţie şi livrare a dispozitivelor electronice, în contextul pandemiei de COVID-19. Ca urmare a consultării pieţei au fost definitivate specificaţiile tehnice ale dispozitivelor electronice. Ulterior, documentaţia aferentă a fost supusă avizării Comitetului Tehnico-Economic pentru Societatea Informaţională, primind aviz pozitiv în data de 23 iunie 2020”, se arată în comunicat.

Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate a publicat joi în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) documentaţia de atribuire ca urmare a definitivării etapei de planificare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici