Mediafax susţine conferinţa de HR „Ce îi motivează cu adevărat pe oamenii din echipele noastre”

Agenţia de presă Mediafax vă invită să participaţi la conferinţa “Ce îi motivează cu adevărat pe oamenii din echipele noastre”, care va avea loc joi, 4 aprilie 2013, începând cu ora 09:00, în Bucureşti, la hotelul Radisson BLU, sala Merope.

190 afișări
Imaginea articolului Mediafax susţine conferinţa de HR „Ce îi motivează cu adevărat pe oamenii din echipele noastre”

Mediafax susţine conferinţa de HR „Ce îi motivează cu adevărat pe oamenii din echipele noastre” (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Cuvântul de deschidere va fi ţinut de Andreea BUCUR, Head of Human Capital Effectiveness Department – Gras Savoye România. La eveniment va fi prezent ca lector şi Carol Eduard NOVAK, preşedintele Federaţiei Române de Ciclism. Conferinţa va fi încheiată de Colin LOVERING, preşedinte – Achieve International şi Director al Camerei de Comerţ Româno-Britanică.

Ca urmare a implementării unui nou department - Human Capital Effectivenss Services - înfiinţat din dorinţa de a aduce valoare adăugată serviciilor pe care le oferă clienţilor săi, Gras Savoye România organizează acest eveniment pentru a răspunde întrebării:  “Ce îi motivează cu adevărat pe oamenii din echipele noastre”.

Această conferinţă are drept scop să reunească participanţi interesanţi şi creativi pentru a descoperi cel mai eficient mod de a motiva oamenii în aceste vremuri dificile şi de a împărtăşi experienţa lor în motivarea şi retenţia angajaţilor.

De-a lungul prezentărilor discuţiile se vor axa şi pe răspunsuri la întrebarea: „Al cui este rolul motivării, al HR-ului sau al managementului?”.

Conferinţa este organizată de Gras Savoye Romania şi reuneşte reprezentanţi ai companiilor de servicii de HR, consultanţi, HR manageri din diverse companii, angajaţi din companii locale si multinaţionale, etc. şi presă generalistă şi de specialitate.

Despre Gras Savoye Romania

Înfiinţată în anul 1996, broker de asigurări şi consilier în gestiunea riscurilor, compania Gras Savoye
 România este filiala română a liderului francez cu acelaşi nume în intermedierea
asigurărilor. Lider în domeniul brokerajului în asigurări în Franţa, Gras Savoye este unul dintre primii brokeri   în asigurări la nivel mondial, atât datorită implantaţiilor sale în lume, cât şi parteneriatului strategic incheiat cu Willis, al treilea broker mondial de asigurări din lume. Cu o structură special creată pentru a răspunde nevoilor clienţilor şi pentru a face faţă mai multor domenii de intervenţie, Gras Savoye România este capabilă să se adapteze fiecarei situaţii şi să servească toate categoriile de clienţi.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri. Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, înregistrări audio cu declaraţii şi interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă şi de distribuţie de comunicate de presă, anuare de specialitate, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct şi consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici