MEDIAFAX ZOOM: Armeni în România - GALERIE FOTO

Armeni în România este un proiect independent despre armenii din România, realizat de fotojurnalistul Andreea Tănase în perioada 2007 - 2010. “În demersul meu fotojurnalistic am fost inspirată de crimele de la începutul acestui secol, cunoscute sub denumirea de Genocidul Armean şi astfel s-a născut dorinţa de a le vorbi oamenilor despre lucrurile nevorbite, de a le spune poveştile oamenilor de lângă noi, cei pe care îi privim şi pe lângă care trecem zilnic, din dorinţa de a ne cunoaşte trecutul şi istoria”.

502 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Armeni în România - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Armeni în România (Imagine: Andreea Tanase)

Armeni în România este un proiect documentar care acoperă o secţiune din istoria armenilor din ţara noastră (astăzi în număr de 6.000), aceştia fiind surprinşi atât în momentele de trăire din cadrul comunităţii, cât şi în sânul familiei.

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

Pentru realizarea proiectului Armeni în România, Andreea Tănase a călătorit în 16 oraşe din România, Republica Moldova, Bulgaria şi Armenia, timp în care a înregistrat mii de fotografii şi zeci de ore de interviuri. Întreg demersul documentar este prezentat într-un album de fotografie, intitulat Armeni în România. Poveştile oamenilor de lângă noi şi care poate fi achiziţionat în cadrul unei campanii de prevânzare de pe site-ul dedicat proiectului:  www.armeniansinromania.com.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici