MEDIAFAX ZOOM: Gigi Becali - GALERIE FOTO

Iubit de unii, urât de alţii, Gigi Becali este cu siguranţă un personaj aparte între personalităţile actuale. Om de afaceri, filantrop, politician, euro deputat, deputat în Parlamentul României, Becali şi-a construit notorietatea folosindu-se de numele celei mai iubite şi galonate echipe de fotbal româneşti, Steaua Bucureşti, al cărei finanţator este din 2003.

1476 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Gigi Becali - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Gigi Becali (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Luni, 20 mai 2013, Becali a fost condamnat definitiv, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MapN.

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici