MEDIAFAX ZOOM: Mediafax Foto, Best of 2012 - GALERIE FOTO

Agenţia de presă Mediafax a lansat în luna mai a acestui an albumul foto retrospectiv "Mediafax Foto - Best of 2012". Acest album este o sinteză a celor mai expresive fotografii realizate de fotoreporterii agenţiei pe tot parcursul anului trecut, un an încărcat de evenimente dintre cele mai diverse.

691 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Mediafax Foto, Best of 2012 - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Mediafax Foto, Best of 2012 (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Fie că vorbim despre protestele de stradă din Piaţa Universităţii din ianuarie, de ninsorile abundente care au lăsat o mulţime de persoane sinistrate din februarie, de organizarea finalei Europa League la Bucureşti în mai, de Jocurile Olimpice de la Londra, de toate evenimentele din jurul acţiunii de demitere a preşedintelui Traian Băsescu sau de alte sute de evenimente interne sau internaţionale, fotoreporterii Mediafax au fost mereu în mijlocul evenimentelor pentru a vă putea transmite cele mai grăitoare imagini de la faţa locului, aşa cum au fost ele surprinse, fară a încerca să denatureze sau să modifice realitatea.

Mai mult, datorită talentului şi experienţei, aceste fotografii spun poveşti inedite, cu elemente noi, de la aceste evenimente, care poate nu au fost văzute până acum.

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

Ediţia de anul acesta a albumului - "Mediafax Foto - Best of 2012" - poate fi achiziţionată online, la preţul de 99,99 lei, la adresa www.mediafax.ro/album

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici