MEDIAFAX ZOOM: Umbrele străzii - GALERIE FOTO

Într-un studiu publicat la sfârşitul anului trecut de către ARAS şi APADOR-CH se arătă ca 48% dintre femeile implicate în prostituţie anul trecut fuseseră bătute, iar 37% fuseseră forţate să întreţină relaţii sexuale, 5% prin viol.

401 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Umbrele străzii - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Umbrele străzii (Imagine: Mugur Varzariu/Mediafax Foto)

Aceste cifre oglindesc doar o mică parte din abuzurile la care sunt supuse cele care, forţate sau nu, practică una dintre cele mai vechi meserii din lume. Supuse stigmatizării şi discriminării, fără a beneficia de protecţia legii, sunt obligate să trăiască la marginea unei societăţi şi a unui stat care aleg să ignore faptul că ele există.

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

Atunci când se întâmplă să se vorbească, se face referire la ‘fenomenul prostitutuţiei’ şi nu la destinele umane afectate de acesta. Acestea  reprezintă însă punctul central în jurul căruia fotograful Mugur Vărzariu şi-a construit fotoreportajul de mai jos. Stela şi Mihaela ne oferă prin intermediul obiectivului camerei de fotografiat propria versiune a unei poveşti în care suferinţa ocupă locul central, iar heroina cea mai apropiată ieşire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici