Medic către rudele unui bolnav, la Motru: „Ia-l şi du-l la Târgu-Jiu, nu am ce-i face! ”

  • Fiica bărbatului de 67 de ani care acuza dureri abdominale a scris pe Facebook că, în noaptea de miercuri spre joi, medicul de gardă şi asistentele de la Spitalul Motru au refuzat să îl consulte pe tatăl ei.
  • Reprezentanţii spitalului susţin că vor face verificări şi vor discuta cu femeia.
  • Medicul acuzat că a refuzat consultaţia a declarat că a avut o altă urgenţă în acel moment.
3178 afișări
Imaginea articolului Medic către rudele unui bolnav, la Motru: „Ia-l şi du-l la Târgu-Jiu, nu am ce-i face! ”

Medic către rudele unui bolnav, la Motru: „Ia-l şi du-l la Târgu-Jiu, nu am ce-i face! ”

Medicii Spitalului din Motru, judeţul Gorj, i-ar fi spus unei femei care şi-a dus tatăl la urgenţe, cu dureri puternice, să îl ia şi să-l ducă la Târgu-Jiu pentru că n-au ce-i face. 

Fiica bărbatului de 67 de ani care acuza dureri abdominale a scris pe Facebook că, în noaptea de miercuri spre joi, medicul de gardă şi asistentele de la Spitalul Motru au refuzat să îl consulte pe tatăl ei.

„Domnule primar al oraşului Motru! Domnule manager al spitalului Motru! Domnilor, astă noapte, la ora 01.04 am ajuns cu maşina personală cu tatăl meu, la Urgenţe Motru. 67 de ani, cardiac, vomitând şi ţinând de dureri abdominale! Doctorul de gardă, asistentele au adresat următoarele cuvinte: <Ia-l şi du-l la Târgu-Jiu, nu am ce-i face!> Am strigat măcar să îi ia o tensiune. Doctorul de gardă a răspuns să aştept că are de completat acte! Şi să-l duc la Târgu-Jiu! Îl urcarăm în maşina personală leşinat pe bancheta din spate, la Târgu-Jiu. (...) Vă cer explicaţii pentru comportamentul medicului de la Urgenţă!", a scris femeia.

Reprezentanţii spitalului susţin că vor face verificări şi vor discuta cu femeia.

Medicul acuzat că a refuzat consultaţia a declarat că a avut o altă urgenţă în acel moment.

„Din ce am aflat, în acel moment era o urgenţă, doi pacienţi dintr-un accident rutier, unul din ei era mai grav şi trebuia stabilizat. Am aflat de la personal că a fost rugată să aştepte până se stabilizează pacienţii şi apoi va fi văzut, doar că atunci când a fost rugată să între nu mai era, a plecat către Târgu-Jiu. O s-o chemăm pe doamna, să luăm legătura cu dumneaei să vină să ne precizeze exact ce s-a întâmplat. S-a întâmplat azi-noapte, când era un accident cu două victime. Medicul era ocupat să stabilizeze unul dintre pacienţi, cu mai multe fracturi. A fost rugată să aştepte. Discuţia a fost foarte rapidă. A intrat doamna, a spus că este de câteva zile cu dureri abdominale domnul, că se ştie cu probleme la fiere şi atunci a fost rugată să aştepte", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Alin Efrim, managerul spitalului din Motru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici