Medic de la Spitalul Militar din Bucureşti, reţinut după ce a luat mită pentru operaţii estetice la nas (rinoplastii)

Medicul Gabriel Adrian Ilie, de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „ Dr.Carol Davila” din Bucureşti, a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii anticorupţie după ce a luat mită 1.000 de euro pentru operaţii de înfrumuseţare a nasului, potrivit DNA.

1728 afișări
Imaginea articolului Medic de la Spitalul Militar din Bucureşti, reţinut după ce a luat mită pentru operaţii estetice la nas (rinoplastii)

Medic de la Spitalul Militar din Bucureşti, reţinut după ce a luat mită pentru rinoplastii

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au reţinut pe Gabriel Adrian Ilie, medic primar O.R.L. la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „ Dr.Carol Davila” din Bucureşti, fiind cadru militar activ, cu gradul de locotenent colonel, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de luare de mită.

"În perioada aprilie – 29 iunie 2016, inculpatul Ilie Adrian Gabriel, medic militar la spitalul de urgenţă menţionat, a pretins 1.500 de euro de la trei persoane şi a primit suma totală de 1.000 euro de la două dintre acestea, în legătură cu intervenţii chirurgicale efectuate asupra acestora. În două dintre cele trei operaţii era vorba de intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare a nasului (rinoplastii)", potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Medicul urmează a fi prezentat magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici