Medic din Craiova, reţinut pentru patru infracţiuni de ucidere din culpă

Un medic din Craiova a fost reţinut luni de poliţişti, fiind bănuit de patru infracţiuni de ucidere din culpă. Patru pacienţi ar fi murit după ce au suferit intervenţii de prelevare de probe biopsice.

1337 afișări
Imaginea articolului Medic din Craiova, reţinut pentru patru infracţiuni de ucidere din culpă

Medic din Craiova, reţinut pentru patru infracţiuni de ucidere din culpă

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au reţinut luni pentru 24 de ore un bărbat de 46 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea a patru infracţiuni de ucidere din culpă, în forma culpei medicale.

„În fapt, bărbatul, în calitatea sa de medic, în cadrul unei unităţi medicale din municipiul Craiova, este bănuit că ar fi efectuat patru intervenţii chirurgicale, respectiv prelevarea de probe biopsice, ulterior intervenind decesul a doi bărbaţi de 76 şi 77 de ani, din Craiova şi Pleniţa, respectiv două femei, de 64 şi 66 de ani, ambele din Târgu Jiu”, transmite IPJ Dolj.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Miercuri acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici