Medic, ironic la adresa pelerinajul de la Iaşi: sfătuim oamenii să dea cu agheasmă, că medicina e vrăjitorie iar vaccinul experiment

Medicul Gabriel Diaconu a comentat imaginile de la pelerinajul de la Iaşi şi i-a criticat pe preoţii care sunt împotriva vaccinării. Ştergem racla cu spirt, dar le interzicem clericilor vaccinul, şi sfătuim oamenii să dea cu agheasmă, că medicina e vrăjitorie iar vaccinul experiment, a spus medicul.

1964 afișări
Imaginea articolului Medic, ironic la adresa pelerinajul de la Iaşi: sfătuim oamenii să dea cu agheasmă, că medicina e vrăjitorie iar vaccinul experiment

Medic, ironic la adresa pelerinajul de la Iaşi: sfătuim oamenii să dea cu agheasmă, că medicina e vrăjitorie iar vaccinul experiment

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a analizat pelerinajul la moaştele Sfintei Parascheva de la Iaşi şi a spus că dezinfectarea raclei la fiecare 5 minute ar trebui să demonstreze că igiena poate face miracole, dar lipsa ei nu.

„Imaginea raclei Sf. Paraschiva, cu Moaştele făcătoare de minuni, dezinfectată “la fiecare 5 minute”, ar trebui să lămurească definitiv raportul de relevanţă între miracole, şi igienă: Anume că igiena poate face miracole, dar lipsa ei nu. Brâul Moldovei e printre cele mai lovite de pandemia de COVID. Este, în acelaşi timp, cel mai puţin vaccinat. Finalmente, religiozitatea oamenilor în zonă bate de departe educaţia formală, sau minima educaţie ştiinţifică”, a spus Gabriel Diaconu.

Medicul mai spune că Biserica Ortodoxă refuză să se implice deşi ar putea să „facă diferenţa”.

„Perversa eschivare a păstorilor de oameni, sau vehementa atitudine a altora, orbiţi de discurs şi medievalism, e o verigă în lanţul dezastrelor.În timp ce credincioşii pupă racla curăţată cu spirt, pe secţia de oncologie pediatrică de la Iaşi e focar de Covid. De-ar fi să fie un Dumnezeu, şi de-ar fi să asculte rugi, oare n-ar merita mai degrabă copiii necăjiţi decât pelerinii zdraveni, sănătoşi, la moaşte? Cum de nu le luminează mintea, nici lor direct dar nici prin preoţi?”, s-a întrebat medicul Diaconu pe Facebook.

Medicul psihiatru avertizează că o catastrofă poate izbucni din cauza atitudinii unor preoţi.

„Nimeni, înafară de preoţii din moldovenime, n-a spus oamenilor minciuni despre COVID. Care mai de care s-au întrecut în aberaţii. Unii continuă să facă asta după ce ei înşişi au trecut prin infecţie. Continuă să facă asta deşi alţi preoţi, unii de rang înalt, au murit de COVID. Toată călugărimea, indiferent de opţiune, e ţinută captivă doctrinei religioase. Adică, ştergem racla cu spirt, dar le interzicem clericilor vaccinul, şi sfătuim oamenii să dea cu agheasmă, că medicina e vrăjitorie iar vaccinul experiment. Toţi, dar absolut toţi participanţii la acest spectacol supra-realist sunt vaccinaţi de bolile copilăriei. Sfidează logica, dar confirmă psihologia grupurilor. Până nu se vor schimba vânturile în zonă, acolo se va petrece catastrofa zilelor noastre. Mai rău decât Lombardia. Mai rău decât Manaus”, este concluzia medicului psihiatru Gabriel Diaconu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici