Medici renumiţi din domeniul chirurgiei gastrointestinale, toracice şi oncologiei medicale vin la Bucureşti pentru a oferi consultanţă medicală pacienţilor români

O comisie de medici, din care fac parte Profesorul Fatih Agalar (chirurgie gastrointestinală), Profesorul Altan Kir (chirurgie toracică) şi Profesorul Nazim Serdar Turhal (oncologie medicală) de la Spitalul Anadolu din Turcia, vor fi la Bucureşti vineri, 23 mai pentru a acorda consultanţă medicală pacienţilor români.

910 afișări
Imaginea articolului Medici renumiţi din domeniul chirurgiei gastrointestinale, toracice şi oncologiei medicale vin la Bucureşti pentru a oferi consultanţă medicală pacienţilor români

Medici renumiţi din domeniul chirurgiei gastrointestinale, toracice şi oncologiei medicale vin la Bucureşti pentru a oferi consultanţă medicală pacienţilor români (Imagine: Shutterstock)

Echipa de medici abordeaza multidisciplinar pacientii pentru chirurgia gastrointestinala (mai exact afectiuni precum tumorile de intestin subtire si intestin gros, stomac, colon) precum si pacientii pentru chirurgia toracica privind tumorile pulmonare si alte afectiuni ale plamanilor.

Profesorul Fatih Agalar este specializat in realizarea interventiilor laparoscopice minim invazive, chirurgie robotica, chirurgie a sistemului gastrointestinal, chirurgie a sanului sau reconstructia complexa a peretului abdominal. A sustinut peste 200 de prezentari nationale sau internationale si este membru in mai multe asociatii de profil, precum Asociatia Chirurgilor din Turcia sau Societatea Afectiunilor de Colon din Turcia.

Profesorul Altan Kir este specializat in chirurgie toracica, inclusiv chirurgia toracica pediatrica. Medicul Nazim Serdar Turhal este specializat in oncologie medicala si este profesor in cadrul Universitatii de Medicina Marmara.

Spitalul Anadolu din Istanbul (Turcia) a tratat anul trecut peste 2.000 de pacienti romani, 60% dintre acestia pentru afectiuni oncologice. In ultimii cinci ani, numarul total al pacientilor romani a crescut, in medie, cu 47%. In 2013, pacientii romani au facut 5.200 de examinari la Anadolu. Dintre pacientii romani cu afectiuni oncologice, 27% s-au tratat in cadrul centrului de oncologie medicala, 23% in cel de radioterapie oncologica si 10% in cel de chirurgie oncologica. Cele mai tratate tipuri de cancer au fost cel pulmonar si de prostata la barbati si cel de san si cervical la femei. Anadolu este operatorul privat din Turcia care a avut cel mai mare numar de pacienti straini anul trecut.

Intalnirea de vineri este intermediata de catre firma de consultanta medicala Vipmed, care continua programul de visiting doctors, connectand astfel pacientii cu profesionisti renumiti pe plan international.

Inregistrarea telefonica este obligatorie iar traducerea in limba romana va fi asigurata. Pentru relatii suplimentare, programari sau inregistrari la seminarii consultati echipa Vipmed la numerele de telefon  0732.056.272 si 0732.056.273.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici