Medicii din Arad i-au extras unei paciente însărcinate o tumoră de 4,5 kilograme

O tumoră de 4,5 kilograme au extras medicii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad de la o pacientă însărcinată.

3182 afișări
Imaginea articolului Medicii din Arad i-au extras unei paciente însărcinate o tumoră de 4,5 kilograme

Medicii din Arad i-au extras unei paciente însărcinate o tumoră de 4,5 kilograme

Potrivit reprezentanţilor Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, pacienta are 32 de ani şi se află în aproape 14 săptămâni de sarcină.

Aceasta s-a prezentat la spital cu o tumoră ovariană, dreaptă, voluminoasă, care punea în pericol atât viaţa mămicii, cât şi a fătului.

„Intervenţia a fost efectuată conform criteriilor IOTA (International Ovarian Tumor Analysis), iar postoperator evoluţia mamei şi a bebeluşului au fost favorabile, aceasta fiind externată”, au transmis luni reprezentanţii spitalului.

Echipa medicală a fost coordonată de Adrian Popa, medic primar obstetrică-ginecologie. Din echipă au mai făcut parte Cristina Onel, medic specialist Obstetrică-Ginecologie, Bianca Panda, medic rezident Obstetrică-Ginecologie, Alina Popa, medic primar Anestezie şi Terapie Intensivă, Mona Mihalcovici, asistentă medicală principală instrumentară, şi Erzsebet Kiss, asistentă medicală principală ATI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici