Medicul erou, rănit grav în incendiul de la Piatra Neamţ, va fi cetăţean de onoare al municipiului

  • Medicul Cătălin Denciu va primi titlul de cetăţean de onoare al oraşului Piatra Neamţ.
  • Decizia va fi luată în şedinţa extraordinară a Consiliului Local programată luni.
242 afișări
Imaginea articolului Medicul erou, rănit grav în incendiul de la Piatra Neamţ, va fi cetăţean de onoare al municipiului

Medicul Cătălin Denciu, care a suferit numeroase arsuri în timp ce încerca să-i salveze pe pacienţii din secţia ATI cuprinsă de flăcări, va primi titlul de cetăţean de onoare al oraşului Piatra Neamţ. Decizia va fi luată în şedinţa extraordinară a Consiliului Local programată luni.

Anunţul a fost făcut pe Facebook de primarul oraşului Piatra Neamţ, Andrei Carabelea. El a convocat o şedinţă extraordinară a legislativului local pentru a oferi sprijin financiar familiilor victimelor tragediei de la secţia ATI şi pentru acordarea titlului de cetăţean de onoare al oraşului Piatra Neamţ medicului Cătălin Denciu.

Pe termen foarte scurt, vă anunţ că am convocat de îndată o şedinţă extraordinară a Consiliului Local, în care voi propune, pe lângă sprijin financiar pentru familiile victimelor şi pacienţii şi cadrele medicale care au nevoie, acordarea titlului de cetăţean de onoare al Municipiului Piatra Neamţ domnului doctor Cătălin Denciu, eroul nostru şi al întregii ţări. Este un gest mic pe care îl putem face în faţa eroismului său care ne-a lăsat pe toţi fără cuvinte. Căci de mulţumit nu îi vom putea mulţumi vreodată îndeajuns”, a anunţat primarul oraşului Piatra Neamţ, Andrei Carabelea.

Medicul Cătălin Denciu, rănit grav în urma incendiului care a izbucnit la Secţia ATI a Spitalului Judeţean din Neamţ, a fost transferat la un spital din Belgia. El a suferit numeroase arsuri după ce a intrat în secţia cuprinsă de flăcări, încercând să-i salveze pe pacienţii intubaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici