Mehedinţi: Doi morţi şi mai mulţi răniţi, după ciocnirea unui microbuz cu un autoturism

Două persoane au murit şi mai multe au fost rănite, vineri seară, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism, pe drumul european E 70, la ieşirea din Drobeta Turnu Severin, în judeţul Mehedinţi.

26 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi: Doi morţi şi mai mulţi răniţi, după ciocnirea unui microbuz cu un autoturism

Mehedinţi: Doi morţi şi mai mulţi răniţi, după ciocnirea unui microbuz cu un autoturism (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Circulaţia rutieră pe E 70, la ieşirea din Drobeta Turnu Severin către Timişioara, a fost reluată pe ambele sensuri, vineri seară, după ce în zonă a avut loc un accident rutier soldat cu moartea a două persoane şi rănirea altor opt.

Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea maşinilor de pe carosabil, iar un alt echipaj a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă pentru a spăla carosabilul.

Trei dintre cele opt persoane rănite care au ajuns la spital, vineri seară, se află internate la Terapie Intensivă, un tânăr de 18 ani fiind în comă.

Potrivit medicului Roxana Balaci, cele trei victime au vârste de 16, 17 şi 18 ani, în comă fiind tânărul de 18 ani. Din primele investigaţii, acesta este suspect de fractură de craniu şi are o fractură de femur pe partea stângă.

Tot la Secţia de Terapie Intensivă se află un tânăr de 16 ani, care are un traumatism cranio-cerebral şi o adolescentă de 17 ani are politraumatism şi fractură de femur stâng.

Cele trei victime se aflau în autoturismul Land Rover.

La spital, la Secţia de Chirurgie, sunt internate alte cinci victime, însă starea lor este bună, având leziuni uşoare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon, accidentul s-a produs după ce un microbuz de transport persoane care se deplasa regulamentar dinspre Timişoara către Drobeta Turnu Severin a fost izbit de un autoturism Land Rover care circula pe contrasens.

Sursa citată a precizat că cele două persoane decedate sunt şoferul şi pasagerul din dreapta aflate în autoturism, din aceeaşi maşină alte trei persoane fiind rănite şi transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin. Din microbuz, cinci pasageri au fost răniţi uşor.

Cei cinci pasageri aflaţi în microbuzul de transport persoane au fost duşi la spital cu ambulanţele, însă, potrivit medicilor, sunt în afara oricărui pericol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, locotenent Ramona Nistor, accidentul s-a petrecut, vineri, în jurul orei 18.40, la ieşirea din Drobeta Turnu Severin către Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici