Video Mehedinţi: Patru persoane, reţinute pentru trafic de droguri şi deţinere de arme şi muniţie

Patru persoane au fost reţinute de poliţiştii mehedinţeni şi procurorii DIICOT pentru trafic de droguri şi, respectiv, pentru posesie ilegală de pistoale şi muniţie, în urma unor percheziţii făcute la domiciliile a şase suspecţi.

581 afișări

Ancheta a fost derulată de poliţiştii de crimă organizată din Craiova şi Mehedinţi, cu sprijinul ofiţerilor Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Mehedinţi, se arată într-un comunicat de presă de marţi al Poliţiei Române.

C.I. (19 ani) şi R.S. (18 ani), ambii din Drobeta Turnu Severin, au fost prinşi în flagrant delict, luni, vânzând 15 grame de cannabis în localitate, drogurile fiind cumpărate anterior de la M.R. (33 de ani), din acelaşi oraş.

Astfel, poliţiştii au făcut şase percheziţii la locuinţele suspecţilor, precum şi la casele altor trei tineri din Drobeta Turnu Severin.

La percheziţii au participat şi poliţişti de investigaţii criminale şi luptători de intervenţie rapidă, precum şi jandarmi mehedinţeni.

În urma acestora, au fost ridicate documente, două pistoale cu aer comprimat, dintre care unul era deţinut ilegal, 69 de diaboluri (muniţie) şi urme de droguri (fragmente vegetale şi de ţigări).

Procurorii DIICOT au dispus, ulterior, reţinerea a patru persoane care vor fi prezentate Tribunalului Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici