Mehedinţi: Trafic blocat pe DN6 în urma unui accident în care au fost implicate trei TIR-uri străine

Circulaţia rutieră este blocată, vineri seară, între Drobeta Turnu Severin şi Orşova, pe Drumul Naţional 6, după ce trei autovehicule de mare tonaj au fost implicate într-un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite.

245 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi: Trafic blocat pe DN6 în urma unui accident în care au fost implicate trei TIR-uri străine

Mehedinţi: Trafic blocat pe DN6 în urma unui accident în care au fost implicate trei TIR-uri străine (Imagine: Shutterstock)

Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Mehedinţi, accidentul s-a produs la patru kilometri de municipiul Orşova, cele trei TIR-uri care s-au ciocnit blocând traficul pe ambele sensuri de circulaţie.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, poliţişti şi medici din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, aceştia din urmă preluând două persoane rănite în urma accidentului.

Primele informaţii arată că accidentul s-a produs după ce un TIR a intrat pe contrasens şi a lovit un altul care cirula din sens opus, un al treilea autovehicul de tonaj greu izbindu-le apoi în plin pe primele două.

Unul dintre TIR-uri este înmatriculat în Bulgaria, altul în Rusia şi cel de-al treilea în Turcia.

Accidentul s-a produs în condiţiile unui carosabil umed, la ora transmiterii acestei ştiri circulaţia în zona accidentului fiind blocată pe ambele sensuri, poliţiştii rutieri estimând că traficul ar putea fi reluat în aproximativ o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici