Mehedinţi: Trei persoane, între care un jandarm, rănite după ce au fost atacate cu securea de un bărbat

Un jandarm de la detaşamentul din Baia de Aramă (Mehedinţi) a ajuns la spital, marţi seară, după ce a fost lovit cu o secure în cap în timp ce încerca să aplaneze un conflict izbucnit între rudele sale şi o altă persoană, în urma incidentului alte două persoane fiind rănite grav.

171 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi: Trei persoane, între care un jandarm, rănite după ce au fost atacate cu securea de un bărbat

Mehedinţi: Trei persoane, între care un jandarm, rănite după ce au fost atacate cu securea de un bărbat (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Conflictul a izbucnit în localitatea Stăneşti din judeţul Mehedinţi, când subofiţerul Dorel Crăciunescu, în vârstă de 32 de ani, care se afla în timpul liber, îl ajuta pe unchiul său să ducă lemne pentru foc acasă. Unchiul jandarmului spune că un vecin i-a aşteptat la poarta gospodăriei cu o secure şi i-a atacat.

"Eram cu tractorul să ies din curte. S-a pus cu securea în faţă, l-am prins cu mâna şi mi-a tăiat degetul cu totul", a spus bărbatul în vârstă de 54 de ani.

Agresorul a lovit-o şi pe soţia bărbatului cu securea în spate, ambii fiind transportaţi cu răni grave la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

În momentul în care jandarmul a intervenit pentru aplanarea conflictului, în apărarea rudelor sale, agresorul în vârstă de 59 de ani l-a lovit cu securea în frunte, subofiţerul fiind grav rănit.

Potrivit şefului Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, Claudia Jianu, subofiţerul a fost internat la terapie intensivă.

"Jandarmul s-a prezentat în urgenţă în urma unei agresiuni fizice cu traumatism craniocerebral sever. Are plăgi tăiate prin lovire cu securea la nivelul frunţii. E internat pentru investigaţii la reanimare",, a spus Jianu.

Celelalte două victime au fost şi ele internate. Bărbatul are plăgi tăiate la mâna stângă, în timp ce femeia, în vârstă de 44 de de ani, are o plagă tăiată la coloana cervicală.

Conform şefului Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, comisar Paul Medinceanu, agresorul în vârstă de 59 de ani se află în custodia Poliţiei pentru audieri, urmând ca în cursul zilei de miercuri procurorul să decidă dacă va fi reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tentativă de omor.

Scandalul între unchii jandarmului şi agresor a pornit de la o pădure pe care ambele părţi o revendică de câţiva ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici