Mehedinţi: Un microbuz cu 14 elevi, implicat într-un accident. Doi copii au fost răniţi

Doi copii au fost răniţi miercuri, în urma unui accident produs pe DN 6, în judeţul Mehedinţi, în apropiere de Porţile de Fier I, după ce microbuzul în care se aflau şi care transporta în total 14 elevi s-a ciocnit cu un autovehicul.

116 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi: Un microbuz cu 14 elevi, implicat într-un accident. Doi copii au fost răniţi

Mehedinţi: Un microbuz cu 14 elevi, implicat într-un accident. Doi copii au fost răniţi (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mehedinţi, Nicolae Lohon, accidentul rutier a avut loc miercuri, în jurul orei 17.00, pe DN 6, în apropiere de Porţile de Fier I.

El a precizat că un microbuz care circula dinspre Băile Herculane spre Drobeta Turnu Severin a intrat în coliziune cu un autovehicul înmatriculat în Bulgaria.

Potrivit primelor informaţii, în microbuz se aflau 14 elevi de la şcoala din localitatea mehedinţeană Corcova, care se întorceau dintr-o exercusie la Băile Herculane.

Nicolae Lohon a precizat că din primele date doi copii din microbuz au fost răniţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN 6, în zona accidentului, este blocată între Drobeta Turnu Severin şi Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici