Membri ai Serviciului de Ajutor Maltez, jefuiţi la Valea Mare

Doua persoane, un bărbat şi o femeie, membri ai Serviciului de Ajutor Maltez, veniţi cu ajutoare în localitatea dâmboviţeană Valea Mare, au fost jefuiţi, vineri, de persoane rămase necunoscute.

16 afișări
Imaginea articolului Membri ai Serviciului de Ajutor Maltez, jefuiţi la Valea Mare

Membri ai Serviciului de Ajutor Maltez, jefuiţi la Valea Mare (Imagine: Mediafax Foto)

Cele două persoane, de naţionalitate germană, au venit cu un tir plin cu ajutoare pe care le-au împărţit localnicilor. La final, au descoperit că maşina personală fusese prădată de hoţi.

Potrivit unor surse din poliţie, lucrătorii postului de poliţie Valea Mare au fost sesizaţi, vineri, la ora 16.30, că autoturismul unei femei a fost spart, iar din interior a fost furat un aparat GPS. Maşina era parcată în faţa Căminului Cultural din Valea Mare, care este foarte aproape de postul de Poliţie.

Reprezentantii Serviciului Maltez au venit în Valea Mare cu pachete cu dulciuri, alimente, rechizite şi jucării pe care le-au împărţit oamenilor nevoiaşi din zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici