Mesaj Ro Alert pentru eliberarea zonei. Intervenţie a jandarmilor în Brasov, pentru alungarea unei ursoaice cu doi pui/ Urs care a coborât după hrană şi în Făgăraş

Jandarmii din Braşov au intervenit, duminică seara, pentru alungarea unei ursoaice cu doi pui de pe o stradă din oraş. Animalele au fost atrase în zonă de resturile alimentare dintr-un tomberon de gunoi.

1325 afișări
Imaginea articolului Mesaj Ro Alert pentru eliberarea zonei. Intervenţie a jandarmilor în Brasov, pentru alungarea unei ursoaice cu doi pui/ Urs care a coborât după hrană şi în Făgăraş

Imagini de arhiva

Potrivit IJJ Braşov, mai multe persoane au sesizat prin apeluri la 112 prezenţa unei ursoaice cu doi pui, la un tomberon de gunoi de pe strada Jepilor.

La locul indicat a fost direcţionat un echipaj de jandarmi format din 4 subofiţeri.

„Animalele au fost îndepărtate. Acestea se adună la un tomberon plin cu resturi de alimente”, au declarat reprezentanţii IJJ Braşov.

Aceştia au spus că s-a transmis şi un mesaj Ro Alert, pentru a avertiza locuitorii, iar echipajul de jandarmi va rămâne în zonă.

În timpul intervenţiei, la faţa locului a fost prezent şi un echipaj SMURD.

 

Mesaj Ro-Alert: Urs văzut lângă un bloc din Făgăraş

 Autorităţile din Braşov au emis duminică seara un mesaj Ro-Alert prin care populaţia a fost avertizată despre prezenţa unui urs lângă un bloc din oraşul Făgăraş.

Potrivit reprezentanţilor ISU Braşov, ursul a fost văzut duminică seara lângă un bloc de pe strada Plopului, din oraşul Făgăraş.

Imediat după primirea apelului prin care era semnalată prezenţa animalului, angajaţii ISU Braşov au emis un mesaj Ro-Alert pentru avertizarea localnicilor.

În zonă au fost trimise echipaje de jandarmi şi SMURD.

Taguri:
urs,
tomberon,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici