Mesaj Ro Alert: Pericol de înţepături de albine în judeţul Neamţ. Un camion cu stupi s-a răsturnat

Autorităţile din Neamţ au emis sâmbătă dimineaţa un mesaj Ro Alert după ce prezenţa unor albine a fost semnalate în zona localităţii Hanul Ancuţei. Acestea provin dintr-un camion care s-a răsturnat pe DN 2.

180 afișări
Imaginea articolului Mesaj Ro Alert: Pericol de înţepături de albine în judeţul Neamţ. Un camion cu stupi s-a răsturnat

Mesaj Ro Alert: Pericol de înţepături de albine în judeţul Neamţ. Un camion cu stupi s-a răsturnat

„A fost semnalată prezenţa unor albine în zona Hanu Ancuţei! Evitaţi zona, rămaneţi în locuinţe! Deplasarea cu autoturismele să se realizeze cu geamurile închise! Păstraţi distanţa faţă de insecte pentru a nu vă expune periolului de înţepături de albine”, se arată în mesajul emis de ISU Neamţ.

Un camion care transporta 60 de stupi de albine s-a răsturnat sâmbătă dimineaţa pe DN 2 în localitatea Hanul Ancuţei din comuna Tupilaţi.

„Stupii s-au deteriorat, iar albinele au rămas în zonă şi sunt agitate, prezentând pericol de agresiune”, susţin pompierii.

O persoană în vârstă de 68 de ani a fost transportată de echipajul SMURD la spital în urma înţepăturilor de albine. De asemenea, au fost înţepaţi mai mulţi membri ai echipajelor de intervenţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici