Mesaj viral al MAI, cu Leo Messi, taxat de internauţi: Ne mai explicaţi şi nouă cum e cu interlopii?

  • Ministerul Afacerilor Interne a postat, joi, pe pagina de Facebook, un mesaj privind un posibil transfer al lui Leo Messi în echipă.
  • Mesajul a devenit viral şi a adunat sute de mesaje, cei mai mulţi internauţi taxând gluma, după scandalul privind întâlnirea poliţiştilor cu cei din clanul Duduianu.
  • Peste 700 de mesaje au fost postate în mai puţin de două ore, cei mai mulţi internauţi spunând că nu era momentul pentru astfel de postări.
1247 afișări
Imaginea articolului Mesaj viral al MAI, cu Leo Messi, taxat de internauţi: Ne mai explicaţi şi nouă cum e cu interlopii?

Mesaj viral al MAI, cu Leo Messi, taxat de internauţi: Ne mai explicaţi şi nouă cum e cu interlopii?

„Mulţumim pentru înţelegere, Leo Messi! Pentru toţi cei care ne-aţi întrebat dacă Lionel Messi s-a transferat la noi, vă informăm că în acest moment în MAI nu sunt în desfăşurare concursuri de angajare din sursă externă.

Dacă alte cluburi îşi doresc transferul fotbalistului argentinian, vă informăm că acesta nu poate semna decât după cele 14 zile de carantină”, anunţă MAI.

Reprezentanţii MAI scriu incorect „regiunea Cataluna” în de „Regiunea Catalonia”, care este pe lista ţărilor/zonelor pentru care se impune această măsură, „iar Leo va trebui să se conformeze”.

Gluma celor de la MAI a fost taxată rapid de internauţi. Peste 700 de mesaje au fost postate în mai puţin de două ore, cei mai mulţi internauţi spunând că nu era momentul pentru astfel de postări.

„Nmai explicaţi şi nouă cum este cu interlopii? Ne scăpaţi de ei? Sau noi rămânem proştii care plătim taxe, peste taxe, şi observăm cum rămâneţi totuşi prietenii ultimilor scursuri?”, scrie un internut.

„MAI face mişto de noi???? WOW!!!! În ce ţară trăim?!?!?”, întreabă altul.

Postarea vine în contextul în care secretarul de stat din MAI, chestorul Bogdan Despescu, a spus joi, referitor la faptul că şefi din Poliţia Română s-au întâlnit cu membrii clanului Duduianu, că nu a fost „negociată siguranţa cetăţenilor şi nici aplicarea legii”, ci s-a urmărit „prevenirea unor incidente violente”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici