VIDEO  Mesajul emoţionant al echipei naţionale de fotbal a Israelului pentru copiii luaţi ostatici

Federaţia Israeliană de Fotbal a creat un videoclip pentru a cere eliberarea copiilor capturaţi de Hamas în timpul atacurilor teroriste din 7 octombrie.

240 afișări
Imaginea articolului Mesajul emoţionant al echipei naţionale de fotbal a Israelului pentru copiii luaţi ostatici

Mesajul emoţionant al echipei naţionale de fotbal a Israelului pentru copiii luaţi ostatici

Potrivit guvernului israelian, ostaticii aflaţi în mâinile teroriştilor Hamas sunt în număr de 229, printre care 28 de copii şi tineri cu vârsta de până la 17 ani.

„Aduceţi-i acasă”, cer jucătorii din prima reprezentativă în videoclipul filmat zilele trecute. Imaginile au fost create cu participarea jucătorilor echipei naţionale israeliene pe stadionul „Bloomfield” din Jaffa.

Fotbaliştii stau cu mâna întinsă, aşteptându-i pe micuţi pe tunel, ca să-şi poată face intrarea pe gazon. Copiii nu apar nici la intonarea imnului.

În timp ce campionatul intern este întrerupt, naţionala Israelului se află în luptă directă cu România şi cu Elveţia pentru a ocupa unul dintre primele două locuri în grupa de calificare la Campionilor European din Germania 2024.

Federaţia Israeliană de Fotbal a anunţat ieri seară că meciurile cu Elveţia (15 noiembrie) şi cu România (18 noiembrie) vor avea loc în Ungaria, cel mai probabil la Budapesta.

„Am anunţat oficial la UEFA locul şi stadionul. Posibilitatea să jucăm cu public se va discuta în zilele următoare”, a declarat Shino Zuaretz, preşedintele federaţiei israeliene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici