Mesajul special adresat de Papa Francisc în Catedrala din Iaşi, unde a sărutat pe frunte şi a binecuvântat mai mulţi copii bolnavi

Momente emoţionante s-au desfăşurat în Catedrala Catolică Fecioara Maria Regină din Iaşi, unde Papa Francisc salută cele peste 800 de persoane prezente în biserică.

2764 afișări
Imaginea articolului Mesajul special adresat de Papa Francisc în Catedrala din Iaşi, unde a sărutat pe frunte şi a binecuvântat mai mulţi copii bolnavi

Mesajul special adresat de Papa Francisc în Catedrala din Iaşi, unde a sărutat pe frunte şi a binecuvântat mai mulţi copii bolnavi

De asemenea, Suveranul Pontif a sărutat pe frunte şi a binecuvântat copiii bolnavi.

Papa Francisc a dat jos lanţurile care delimitau zona în care stăteau bolnavii şi bătrânii şi, cu zâmbetul pe buze, a a dat mâna cu zeci de oameni.

După ce a dat mâna cu credincioşii, a urmat un moment de rugăciune al Suveranului Pontif.

„Vă mulţumesc tuturor celor care îi însoţiţi (pe cei bolnavi - n.r.), că sunteţi cu ei, şi vă mulţumesc vouă bolnavilor că duceţi înainte boala. Acuma, înainte de binecuvântare să ne rugăm împreună la Preasfânta Fecioară Maria”, a spus Suveranul Pontif.

După ce a rostit rugăciunea împreună cu credincioşii adunaţi în Catedrală, Papa a spus: „Vă rog frumos să vă rugaţi şi pentru mine”.

Papa Francisc este în a doua zi a vizitei sale Apostolice. După vizita la Catedrală, Papa Francisc merge la Palatul Culturii pentru o întâlnire mariană cu tinerii şi familiile, cărora le va adresa cel de-al şaselea discurs al vizitei. La evenimentul de la Palatul Culturii va participa, de asemenea, şi premierul.

Înainte de Iaşi, Papa Francisc a fost la Şumuleu Ciuc, în judeţul Harghita, unde a oficiat o Liturghie, la care au asistat peste 85.000 de pelerini.

Taguri:
papa francisc,
copil,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici