Mesajul tinerilor ecologişti pentru bucureşteni. „Trebuie să redobândească curajul de a cere lucruri”. VIDEO

  • ”Vrem aer curat” şi ”Nu-i de glumă, poluarea ne sugrumă” - au scandat câţiva zeci de tineri ecologişti din Bucureşti
  • Pentru a respira un aer cât mai curat tinerii activişti te invită să laşi cât mai des maşina acasă
  • ONG-urile de mediu cer primăriei Bucureşti şi Ministerului Mediului acţiuni, nu doar vorbe pentru a opri poluarea Capitalei
388 afișări
Imaginea articolului Mesajul tinerilor ecologişti pentru bucureşteni. „Trebuie să redobândească curajul de a cere lucruri”. VIDEO

Tinerii ecologişti îi invită pe bucureşteni să lase maşina şi să meargă pe jos. VIDEO

Pentru a respira un aer cât mai curat tinerii activişti i-au invitat, vineri, pe bucureşteni să lase cât mai des maşina acasă. ONG-urile de mediu au cerut şi ele Primăriei Bucureşti şi Ministerului Mediului acţiuni ferme pentru a opri poluarea Capitalei.

„Lasă maşina, mergi şi tu pe jos, gândeşte-te la mediu, că aşa este frumos”, a spus un protestatar.

„Dosarul de infrigment pentru Bucureşti este din 2018. Suntem în 2020 şi încă există acel dosar şi mai mult, aşteptăm să ne spună UE câţi bani trebuie să plătim acele amenzi”, a spus alt bucureştean care a participat la marşul împotriva poluării în Capitală.

Toţi cei care au participat la marş au spus că bucureştenii trebuie să „redobândească curajul de a cere lucruri”.

„Mesajul nostru către cetăţenii acestui oraş este să iasă din casă, să-şi redobândească curajul de a cere lucrurile de care avem nevoie şi să-şi amintească că puterea este la noi, la oameni”, a spus unul dintre manifestanţi.

Alţii se sperie că „doar masca ne poate salva în Bucureşti”.

„Doar masca ne poate salva în Bucureşti din păcate pentru că poluarea este foarte mare din cauza traficului şi nu numai. Din cauza gropilor de gunoi, din cauza poluatorilor companiilor care poluiază, din cauza prafului care este de la firmele de construcţie de la lucrările care nu sunt monitorizate”, a spus alt protestatar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici