Metoda Accidentul: o femeie a plătit aproape 6.000 de euro unor escroci

O femeie din oraşul Vălenii de Munte a plătit aproximativ 6.000 de euro unor escroci care i-au spus că fiul ei se află în spital în urma unui accident.

943 afișări
Imaginea articolului Metoda Accidentul: o femeie a plătit aproape 6.000 de euro unor escroci

Potrivit IPJ Prahova, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, o femeie din oraşul Vălenii de Munte ar fi fost contactată telefonic de persoane care s-au prezentat în mod mincinos ca fiind reprezentanţii unui spital.

Femeii i s-ar fi spus că fiul ei a suferit un accident rutier grav. Escrocii au solicitat şi obţinut de la victimă 21.000 de lei şi 1.400 de euro, în vederea acoperirii unor costuri medicale, au explicat poliţiştii.

Luni, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Vălenii de Munte fac percheziţii domiciliare, în judeţele Prahova şi Dâmboviţa, la persoanele bănuite de înşelăciune. La finalul acţiunii vor fi duse la audieri patru persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici