Metrorex: Circulaţia trenurilor pe Magistrala 2 se desfăşoară la un interval de 10-12 minute

Compania Metrorex a anunţat că circulaţia trenurilor pe Magistrala 2 se desfăşoară marţi, până la finalul zilei, la un interval de 10-12 minute, după defecţiunea urmată de un incendiu cu degajări de fum, înregistrată în cursul dimineaţii.

244 afișări
Imaginea articolului Metrorex: Circulaţia trenurilor pe Magistrala 2 se desfăşoară la un interval de 10-12 minute

Metrorex: Circulaţia trenurilor pe Magistrala 2 se desfăşoară la un interval de 10-12 minute

Potrivit Metrorex, circulaţia trenurilor de metrou rămâne reorganizată până când comisia tehnică de specialitate Metrorex -AGIFER va dispune retragerea trenului în depou.

Astfel, până la finalul zilei de marţi circulaţia trenurilor cu călători pe Magistrala 2 se desfăşoară la un interval de 10-12 minute după cum urmează: pe traseul Pipera – Berceni- Pipera se circulă normal, cu excepţia distanţei dintre staţiile Piaţa Romană şi Piaţa Unirii 2, unde se circulă pe un singur fir, alternativ.

Defecţiunea produsă marţi la metrou, în urma căreia a izbucnit un incendiu cu degajări de fum, va fi analizată de către o comisie tehnică de specialitate mixta Metrorex - Agenţia de Investigare Feroviară Română (AGIFER).

Ca urmare a incendiului, 172 de călători au fost evacuaţi, iar 25 de persoane au fost asistate medical. Incendiul a fost anunţat la ora 8.43, a fost declanşat planul roşu şi pompierii au intervenit cu 20 de autospeciale la trei staţii de metrou. Incendiul s-a produs, conform pompierilor, la nivelul unei cutii electrice la nivelul şinei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
metrorex,
trenuri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici