Metroul va avea program prelungit joi, când are loc meciul România - Finlanda

Metroul va avea program prelungit joi, când se dispută partida România - Finlanda, pe Arena Naţională, ultimele trenuri plecând de la staţiile capăt de magistrală la ora 00.45.

7051 afișări
Imaginea articolului Metroul va avea program prelungit joi, când are loc meciul România - Finlanda

Metroul va avea program prelungit joi, când are loc meciul România - Finlanda (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit Metrorex, trenurile de metrou vor circula joi după un program prelungit cu două ore, la un interval de aproximativ 10 - 12 minute.

Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00.45, pe liniile M1 (Dristor - Pantelimon), M2 (Pipera - Berceni), M3 (Preciziei - Anghel Saligny) şi M4 (Gara de Nord 2 - Parc Bazilescu).

Partida România - Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30, doar pe bază de bilete sau invitaţii.

Peste 600 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la partida România - Finlanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici