Video Migranţi din Pakistan, care încercau să intre ilegal în ţară, opriţi la frontiera cu Serbia

Trei bărbaţi şi un copil, din Pakistan care încercau să intre ilegal în România, au fost opriţi de poliţiştii de frontieră, când încercau să treacă din Serbia, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

154 afișări

Potrivit Poliţiei de frontieră, duminică dimineaţa, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în cooperare cu lucratorii Postului de Poliţie Sânnicolau Mare, i-au depistat pe cei patru bărbaţi, între care un copil de 13 ani, şi i-au condus la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

„În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că este vorba despre patru cetăţeni din Pakistan, trei bărbaţi şi un minor, având vârste cuprinse între 13 şi 20 ani. Persoanele în cauză au declarat că au încercat să treacă frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de frontieră.

Pakistanezii sunt cercetaţi pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, ei urmand a fi preluaţi de lucrătorii din cadrul Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara, pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici