Mihai Chirica rămâne internat. Poliţiştii urmează să stabilească cum s-a produs accidentul

  • Primarul Iaşului rămâne internat la Spitalul Sfântul Spiridon.
  • Mihai Chirica a fost dus acolo pentru investigaţii în urma accidentului rutier în care a fost implicat.
  • Şi celălalt şofer şi pasagera din maşina pe care o conducea acesta au rămas la spital.
2892 afișări
Imaginea articolului Mihai Chirica rămâne internat. Poliţiştii urmează să stabilească cum s-a produs accidentul

Mihai Chirica rămâne internat. Poliţiştii urmează să stabilească cum s-a produs accidentul

Atât Mihai Chirica, cât şi cei doi tineri care se aflau în cea de-a doua maşină implicată în accident au fost transportaţi sâmbătă noapte la Spitalul Sfântul Spiridon pentru investigaţii.

„Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă a preluat unul dintre conducătorii auto, cel de 45 de ani şi pasagera din dreapta faţă din cealaltă maşină, o tânără de 19 ani. Echipajul de prim ajutor a preluat şoferul de 22 de ani. Toţi erau conştienţi, prezintă contuzii minore, sunt stabili", a declarat presei Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD.

Primarul Iaşului rămâne internat, la fel şi cel de-al doilea şofer şi pasagera din maşina sa. Poliţiştii urmează să stabilească cum s-a produs accidentul. Potrivit unor surse, au fost deja preluate imaginile de pe camerele de supraveghere din intersecţie.

„Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că, în intersecţia Moara de Foc, din municipiul Iaşi, a avut loc o coliziune între două autoturisme, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influenţa alcoolului. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului rutier şi luarea masurilor legale ce se impun", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici