Mihaiela Iorga: În dosarul Microsoft, Kovesi mi-a trimis mesaj şi m-a anunţat că va veni Niro

Procurorul Mihaiela Iorga a susţinut, duminică seară, că, în cadrul dosarului Microsoft pe care-l instrumenta, Laura Codruţa Kovesi i-ar fi trimis, la un moment dat, un mesaj prin care o anunţa că omul de afaceri Nicolae Dumitru ar fi urmat să vină să facă denunţuri importante în această cauză.

2788 afișări
Imaginea articolului Mihaiela Iorga: În dosarul Microsoft, Kovesi mi-a trimis mesaj şi m-a anunţat că va veni Niro

Mihaiela Iorga: În dosarul Microsoft, Kovesi mi-a trimis mesaj şi m-a anunţat că va veni Niro

"Niro zice că vine mâine seară la 7 cu avocata aia a lui. Să vedem ce va zice", ar fi fost mesajul transmis de procurorul şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, către Mihaiela Iorga.

Mesajul ar fi fost trimis pe 29 septembrie 2014. Procurorul a precizat că nu ştie de unde a ştiut Laura Codruţa Kovesi că Nicolae Dumitru urma să vină atunci la DNA, dar a precizat că aceasta se implica în dosare şi era la curent cu tot ceea ce se întâmplă în respectivele cauze.

Totodată, Mihaiela Iorga a mai precizat că tot procurorul şef DNA i l-a introdus pe Dinu Pescariu, după o întâlnire pe care fostul jucător de tenis ar fi avut-o cu Laura Codruţa Kovesi, spunându-i că acesta ar fi un posibil "colaborator" în dosar.

"E o formă de imixtiune. Atunci nu am perceput-o aşa. Era altceva ascuns în spatele acestei acţiuni, altceva decât buna credinţă. (...) Erau întrebări foarte multe. Dacă aş fi trimis în judecată dosarul în acest fel era un abuz", a declarat Mihaiela Iorga, la Antena 3.

Dosarul Microsoft, cel mai mare dosar de corupţie din România, cu un număr record de foşti miniştri vizaţi, a fost finalizat, după cinci ani, fără ca demnitarii să fie judecaţi. Mai mult, au fost cercetaţi deşi termenul de anchetare a faptelor era expirat încă de acum patru ani. Şapte foşti miniştri au scăpat de orice acuzaţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici