Mihail Neamţu îi îndeamnă pe cetăţeni, din biserică şi îmbrăcat în straie de cântăreţ la strană, să meargă să voteze la Referendum: Vin din viitor şi viitorul nu arată foarte bine | VIDEO

Liberalul Mihail Neamţu a postat, duminică pe Facebook, un clip în care apare îmbrăcat în hainele unui cântăreţ la strană, ţinând un discurs în care îi îndeamnă pe oameni să meargă să voteze la referendumul pentru redefinirea familie.

4529 afișări
Imaginea articolului Mihail Neamţu îi îndeamnă pe cetăţeni, din biserică şi îmbrăcat în straie de cântăreţ la strană, să meargă să voteze la Referendum: Vin din viitor şi viitorul nu arată foarte bine | VIDEO

Mihail Neamţu, un politician liberal care „vine din VIITOR”, îi îndeamnă pe cetăţeni să meargă să voteze la Referendum | VIDEO

"Am fost în San Francisco, am fost în Los Angeles, am fost să mă închin şi la moaştele Sfântului Ioan Maximovici şi totuşi în acea lume unde există oameni care stau drept în faţa lui Dumnezeu se produc schimbări radicale. Despre aceste schimbări radicale vreau să vă vorbesc. Cu alte cuvinte, iubiţi credincioşi, vin din viitor şi am o veste nu tocmai bună. Viitorul nu arată foarte bine, dacă noi nu ne implicăm, pentru că astăzi după ce experimentele dureroase ale comunismului au sfârşit, (...), unii ideologi s-au gândit să nu mai atace frontal această problemă, ci s-o atace indirect. Nu se mai ocupă de mijloacele de producţie, aşa cum erau înţelese odinioară, ci se ocupă de distrugerea unor instituţii organice care nu au nevoie de existenţa statului ca să funcţioneze, cea mai importantă instituţie fiind familia", a afirmat Mihail Neamţu, membru al organizaţiei PNL Sector 1.

Aceasta a adăugat că românii şi-au câştigat libertatea la Revoluţie pentru a putea fi liberi să îşi crească copiii în spiritul valorilor creştine.

"Iată-ne acum la 30 de ani de la Revoluţie când ideea de libertate de expresie e contestată. Ori ce este, iubiţi credincioşi, dacă nu un exerciţiu de libertate. Ce anume au avut în minte tinerii de la Timişoara, Lugoj, Arad, Sibiu, Cluj şi Bucureşti între 17-21 decembrie 1989 dacă nu libertatea. De ce am vrut să scăpăm de regimul odios al lui Nicolae Ceauşescu dacă nu să fim liberi să ne învăţăm copiii valorile noastre creştine în şcoli şi în spaţiul public ca şi acasă. Ori astăzi ni se spune că un asemenea exerciţiu de libertate e de fapt un exerciţiu, atenţie, de discriminare", a completat liberalul în discursul său.

Mihail Neamţu mai susţine că indiferent dacă trece sau nu referendumul pentru familie, de acum înainte trebuie "să începem să ne asumăm rolul şi de sămănători dar şi de pescari de oameni"

"Cred până la capăt că românii vor ieşi la vot. Probabil că vom face ca întotdeauna o biruinţă să fie cu palpitaţii şi cu multe semne de întrebare. Şi dacă vor pierde şi dacă vom câştiga avem un singur lucru de făcut de astăzi înainte - să punem sămânţă în sufletele tinerilor, să începem să ne asumăm rolul şi de sămănători dar şi de pescari de oameni.

Isus Hristos ne-a chemat să fim pescari de oameni. Nero, care era împărat astăzi, a ajuns un nume de câine. Petru, care era un nume de pescar, a ajuns un nume important în atâtea catedrale. Dacă vom fi serioşi cu această chemare a Mântuitorului şi ne vom chema şi astăzi pe noi înşine pescari de oameni, vom da câteva telefoane, vom posta pe Facebook câteva mesaje, vom fi mărturisitori ai credinţei noastre, fără să jignim pe nimeni, şi Dumnezeu de va răsplăti şi ne va binecuvânta în abundenţă. Amin", a conchis Neamţu.

Biroul Electoral Central a anunţat duminică prezenţa la vot pentru ora 13.00, în a doua zi de referendum pentru familie, aceasta fiind de 11,67%. Din totalul de 18.278.496 alegători aflaţi pe listele permanente, 2.134.579 şi-au exprimat votul, reprezentând 11,67%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici