Mihăilescu: Dosarul DNA e o sumă de "compilaţii"

Senatorul PSD Şerban Mihăilescu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că este "complet nevinovat" şi că dosarul pentru care se cere aviz de începere a urmăririi penale la adresa sa reprezintă o sumă de "compilaţii" provenite din diverse surse, prin care se încearcă acreditarea unor vinovăţii inventate.

20 afișări
Imaginea articolului Mihăilescu: Dosarul DNA e o sumă de "compilaţii"

Mihăilescu: Dosarul DNA e o sumă de "compilaţii" (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt complet nevinovat. Parchetul revine asupra unor lucruri discutate acum doi sau trei ani. Nu cunosc ultima variantă a Parchetului, dar acest lucru face parte din ofensiva pentru 12 august, unde trebuie să arate că are succes. Dar nu are succes", a precizat Mihăilescu.

El a susţinut că este nevinovat.

"Acolo sunt tot felul de compilaţii din diverse surse prin care se încearcă acreditarea unor vinovăţii inventate. Dar rezultatul va fi acelaşi, aşa cum este de doi ani încoace", a subliniat Mihăilescu.

Procurorului general al României, Codruţa Kovesi, cere Parlamentului avizul pentru începerea urmăririi penale faţă Adrian Năstase şi Şerban Mihăilescu, anunţă Parchetul instanţei supreme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici