Mii de locuri de muncă disponibile. În ce domenii salariile depăşesc 1.500 de euro

La începutul toamnei, companiile au nevoie de tot mai mulţi angajaţi şi scot la concurs mii de locuri de muncă, atât pentru cei cu experienţă, cât şi pentru absolvenţii la început de carieră.

1143 afișări
Imaginea articolului Mii de locuri de muncă disponibile. În ce domenii salariile depăşesc 1.500 de euro

Mii de locuri de muncă disponibile. În ce domenii salariile depăşesc 1.500 de euro (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Potrivit unui clasament realizat de site-ul de recrutare BestJobs, pe baza anunţurilor publicate de angajatori, domeniile în care sunt disponibile cele mai multe locuri de muncă sunt retailul, IT-ul sau telecomunicaţiile, iar Bucureştiul, Timişoara şi Clujul oferă cele mai multe dintre aceste joburi, două treimi din ofertă regăsindu-se în Capitală.

Cele mai multe şanse de angajare în această toamnă le au cei care au studii sau experienţă în domeniul vânzărilor, companiile scoţând la concurs peste 4.000 de locuri de muncă în acest domeniu.

Specializările cele mai cerute sunt cele de reprezentant de vânzări, manager de vânzări, director comercial sau account manager.

Domeniul IT este, de asemenea, foarte bine reprezentat în ceea ce priveşte oferta de locuri de muncă disponibile, peste 2.200 de specialişti având posibilitatea să se angajeze ca specialist SAP, software developer sau dezvoltator PHP.

Citeşte mai multe despre locurile de muncă disponibile pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici