Mii de oameni protestează pe străzile din jurul Pieţei Victoria

Mii de oameni se află pe stăzile şi bulevardele care fac legătura cu Piaţa Victoriei, preşedintele Alianţei "Sed Lex", Vasile Marica, spunând că aceştia nu sunt sindicalişti şi participă din propire iniţiativă la mitingul de la Guvern.

57 afișări
Imaginea articolului Mii de oameni protestează pe străzile din jurul Pieţei Victoria

Mii de oameni protestează pe străzile din jurul Pieţei Victoria (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Aceştia se află pe bulevardele Lascăr Catargiu şi Aviatorilor, fiind păziţi de sute de jandarmi. Pe strada Paris sunt agenţi de la Serviciul de Intervenţie echipaţi cu scuturi şi sunt parcate maşini de intervenţie, dar şi autovehicule echipate cu tunuri de apă.

Liderul Alianţei Sed Lex a declarat, pentru MEDIAFAX, că persoanele care protestează pe străzile care duc spre Piaţa Victoriei au venit singure, nefiind aduse de sindicate.

Potrivit sindicaliştilor, peste 40.000 de manifestanţi sunt în Piaţa Victoriei, în timp ce Jandarmeria afirmă că sunt doar aproape 20.000.

Mitingul din Piaţa Victoriei a început la ora 11.00 şi este programat să se încheie la ora 13.00. De la ora 15.00, are loc şedinţa de Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici