Mii de perechi de încălţăminte contrafăcute au ajuns în Portul Agigea, din China

  • Mii de perechi de papuci despre care se crede că sunt contrafăcute, în valoare de aproape jumătate de milion de lei, au fost confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea.
  • Containerul cu încălţăminte pentru copii a venit din China.
534 afișări
Imaginea articolului Mii de perechi de încălţăminte contrafăcute au ajuns în Portul Agigea, din China

Mii de perechi de încălţăminte contrafăcute au ajuns în Portul Agigea, din China

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii de la transporturi maritime au ridicat, în vederea indisponibilizării, peste 6.400 de perechi de papuci, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 472.000 de lei.

„În cursul zilei de astăzi (luni – n.r.), poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialişti din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din municipiul Bucureşti. În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit peste 6.400 de perechi de papuci pentru copii, bunuri având inscripţionate însemnele unei mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute”, arată IGPR.

Bunurile au fost ridicate pentru continaurea cercetărilor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici